turkeybuild

Pyroplex Limited, yüksek performansli yangin sinirlama sistemlerinin lider üreticisi ve tedarikçisi olarak dünya çapindaki itibarini her geçen gün artirmaktadir.

Pyroplex markasi sunlari kapsamaktadir:

  • Exova Warringtonfire ve Chiltern International Fire dahil olmak üzere lider test laboratuvarlarinda Ingiliz, Avrupa ve Uluslararasi test standartlarina göre test.
  • CERTIFIRE ve IFC gibi baslica düzenlemeler yoluyla Üçüncü Taraf Onaylari.
  • Ürün performansi ve uzmanlik gerektiren uygulamalar için teknik destek.
  • Mükemmel hizmet ve ürün bilgisi sunan küresel uzman distribütör agi.

Pyroplex’in teknik uzmanligi ve dünya çapinda önde gelen test laboratuvarlarindan aldigi sertifikalar, Pyroplex Yangin Sinirlama Sistemlerinin seçimi konusunda mimarlar, sartname yetkilileri ve kurulum görevlilerinin kendilerinden emin olmasina imkan vermektedir.

turkeybuild door

Yangina Dayanikli Kapi Çözümleri

Sisen kapi fitilleri yelpazemiz, ahsap ve metal kapi tertibatlarina uygun sistemler saglamaktadir. Ulusal ve Uluslararasi standartlara göre test edilmislerdir ve lider yangina dayanikli kapi üreticilerinin kapi takimlarinda 30 dakikalik, 60 dakikalik ve 90 dakikalik yangin direnci sunmaktadirlar.

turkeybuild glazing

Sirlama Çözümleri

BS476: Bölüm 22’nin gereksinimlerini karsilayarak hem 30 dakika hem de 60 dakika yangin direnci için bölmeler ve yangina dayanikli kapilarin görüs panelleri için sirlama ürünleri yelpazesi sunuyoruz. Ayrica tüm Sirlama ürünleri için CERTIFIRE onayini alarak, TS25’de belirtilen kriterleri de karsiliyoruz.

turkeybuild construction

Insaat Çözümleri

Kapsamli insaat yelpazemiz, özenle seçilen penetrasyon yalitim sistemlerimizden olusuyor. EN Standartlarinin uygulanmasi konusunda aktif bir yaklasim benimsedik ve kapsamli bir test programini basariyla tamamladik. Bu test programi, Pyroplex insaat yangin sinirlama ürünlerinin EN Siniflandirmasini almasini sagladi.

turkeybuild downloads

Yangina Dayanikli Kapi Çözümleri
Door Solutions
Sirlama Çözümleri
Glazing Solutions
Insaat Çözümleri
Construction Solutions
Product Overview